![](https://alma-veko.com.ua/wp-content/uploads/2024/05/035-konservanti-01-300x225.jpg)
Збереження якості в м’ясній продукції
Роль консервантів у м’ясній промисловості М’ясна промисловість вперто розвивається, а вимоги до якості та безпеки продуктів постійно зростають. У цьому контексті роль консервантів стає дедалі
Роль консервантів у м’ясній промисловості М’ясна промисловість вперто розвивається, а вимоги до якості та безпеки продуктів постійно зростають. У цьому контексті роль консервантів стає дедалі
З кожним настанням весни наша увага переходить до одного з найбільш неперевершених аспектів грильової культури – ковбасок на грилі. Це символ сезону, аромат і смак
Кожен рік, коли надворі розцвітає сонце і запах весни переповнює повітря, ми відчуваємо неперевершену радість – це час для нових смакових відкриттів і кулінарних експериментів.
Ринковий асортимент м’ясних делікатесів дуже широкий, він включає: карбонат, буженину, балик, грудинку, корейку, рулети, шийку, стегенця, бекон, рульки, сиро- і варено-копчені ковбаси, сервелати, салямі, шинку,
Важко уявити сучасні м’ясні продукти та страви без прянощів та спецій. Батьківщиною більшості ароматичних рослин є Середземномор’я, тобто район земної кулі з великою тривалістю світлового
Після припинення життя тварини у м’ясі відбуваються фізико-хімічні зміни. В результаті м’ясо набуває деякого аромату і краще піддається обробці. Харчові властивості підвищуються. Ці зміни в
Важливим показником якості варених ковбас є їх колір. У ковбасі із застосуванням харчових добавок, залежно від сорту, він змінюється від ніжно-рожевого до яскраво-червоного, ковбаса без
Тісто і начинка – це просте поєднання не має місця та часу народження. Перші схожі на «пельмені» страви з’явилися у Китаї на початку нашої ери.
Досить часто воді, як функціональному інгредієнту в складі м’ясних продуктів, не надають великого значення. Хоча вода є одним із основних компонентів сирого м’яса, при додатковому
Прагнення забезпечити споживачів максимально широким асортиментом харчових продуктів незалежно від часу та місця виробництва зумовило необхідність створення різних способів обробки сировини та готових продуктів з