Все про стейки із яловичини
Останнім часом серед українських споживачів стали популярними різні види стейків, тому деякі м’ясопереробники почали включати дані види продуктів в свій асортимент. Історія Стейк —
Останнім часом серед українських споживачів стали популярними різні види стейків, тому деякі м’ясопереробники почали включати дані види продуктів в свій асортимент. Історія Стейк —
Паштети останнім часом набирають велику популярність серед споживачів, як продукти, що повністю готові до вживання та виступають альтернативою ковбасним виробам. Важко уявити собі більш різноманітну
Терміни «м’ясо механічного обвалювання» (ММО або MDM – mechanically deboned meat) та «м’ясо механічної сепарації» (ММС або MSM – mechanically separated meat) по суті описують
Сіль, або хлорид натрію, стоїть на передньому плані у світі консервації продуктів і відзначається своєю важливістю у готуванні та зберіганні м’ясних страв. Давайте докладніше розглянемо
Багато гравців ринку м’ясопереробки останнім часом відчули на собі стрімкий ріст цін на звичні інгредієнти, крім цього ще й спостерігається їх тотальний дефіцит. У чому
Поняття якості є найбільш поширеним терміном, який використовують для характеристики сировини, харчових систем і готової продукції.
В цій статті ви дізнаєтесь про роль вуглеводів в житті людини
Вчені справедливо вважають реакцію Майяра однією з найцікавіших і важливих в хімії їжі
За прогнозами, ринок рослинних альтернатив може значно зрости протягом найближчих 10 років і становити 10% світового ринку м’яса, що приноситиме до 140 млрд. доларів доходу.
Різноманітний асортимент ковбас може бути досягнутий завдяки використанню різних рецептур.