Історія «лікарської» ковбаси
Вивчаючи історію найвідомішої ковбаси, ми натрапили на дуже цікавий вислів: «Тому, хто любить ковбасу і політику, не варто бачити, як вони робляться» – Отто Едуард
Вивчаючи історію найвідомішої ковбаси, ми натрапили на дуже цікавий вислів: «Тому, хто любить ковбасу і політику, не варто бачити, як вони робляться» – Отто Едуард
В Україні частка емульгованих ковбас(варені ковбаси, сосиски, сардельки, паштети, ліверні ковбаси і ін.) традиційно складає близько 60-65% від загального обсягу вироблених м’ясопродуктів. Відповідно, питання стабільності
Останнім часом серед українських споживачів стали популярними різні види стейків, тому деякі м’ясопереробники почали включати дані види продуктів в свій асортимент. Історія Стейк —
Паштети останнім часом набирають велику популярність серед споживачів, як продукти, що повністю готові до вживання та виступають альтернативою ковбасним виробам. Важко уявити собі більш різноманітну
Терміни «м’ясо механічного обвалювання» (ММО або MDM – mechanically deboned meat) та «м’ясо механічної сепарації» (ММС або MSM – mechanically separated meat) по суті описують
Сіль, або хлорид натрію, стоїть на передньому плані у світі консервації продуктів і відзначається своєю важливістю у готуванні та зберіганні м’ясних страв. Давайте докладніше розглянемо
Багато гравців ринку м’ясопереробки останнім часом відчули на собі стрімкий ріст цін на звичні інгредієнти, крім цього ще й спостерігається їх тотальний дефіцит. У чому
Поняття якості є найбільш поширеним терміном, який використовують для характеристики сировини, харчових систем і готової продукції.
В цій статті ви дізнаєтесь про роль вуглеводів в житті людини
Вчені справедливо вважають реакцію Майяра однією з найцікавіших і важливих в хімії їжі