про продукцію

Історія «лікарської» ковбаси

Вивчаючи історію найвідомішої ковбаси, ми натрапили на дуже цікавий вислів: «Тому, хто любить ковбасу і політику, не варто бачити, як вони робляться» – Отто Едуард

Докладніше »
технологічні поради

М’ясні емульсії

В Україні частка емульгованих ковбас(варені ковбаси, сосиски, сардельки, паштети, ліверні ковбаси і ін.) традиційно складає близько 60-65% від загального обсягу вироблених м’ясопродуктів. Відповідно, питання стабільності

Докладніше »
про продукцію

Все про стейки із яловичини

Останнім часом серед українських споживачів стали популярними різні види стейків, тому деякі м’ясопереробники почали включати дані види продуктів в свій асортимент.   Історія Стейк —

Докладніше »
про продукцію

Паштет

Паштети останнім часом набирають велику популярність серед споживачів, як продукти, що повністю готові до вживання та виступають альтернативою ковбасним виробам. Важко уявити собі більш різноманітну

Докладніше »
технологічні поради

Вся правда про ММО

Терміни «м’ясо механічного обвалювання» (ММО або MDM – mechanically deboned meat) та «м’ясо механічної сепарації» (ММС або MSM – mechanically separated meat) по суті описують

Докладніше »
про продукцію

Cіль

Сіль, або хлорид натрію, стоїть на передньому плані у світі консервації продуктів і відзначається своєю важливістю у готуванні та зберіганні м’ясних страв. Давайте докладніше розглянемо

Докладніше »