Майбутнє м’ясного ринку
За прогнозами, ринок рослинних альтернатив може значно зрости протягом найближчих 10 років і становити 10% світового ринку м’яса, що приноситиме до 140 млрд. доларів доходу.
За прогнозами, ринок рослинних альтернатив може значно зрости протягом найближчих 10 років і становити 10% світового ринку м’яса, що приноситиме до 140 млрд. доларів доходу.
Різноманітний асортимент ковбас може бути досягнутий завдяки використанню різних рецептур.
Близько 30% нашого раціону – це консервована їжа. Темп життя сучасної людини не дозволяє нам готувати щоразу, а деколи потрібно мати і про запас. У
Результати органолептичної оцінки найчастіше бувають остаточними і вирішальними при визначенні якості продукції, особливо нових видів виробів. Дані органолептичного аналізу дозволяють судити про вплив на якість
Зміна кольору м’яса від червоного до сіро-коричневого є показником його кулінарної готовності і обумовлено окисними перетвореннями гемопротеїнів: міоглобіну і гемоглобіну. Барвники м’яса При тепловій
Природні білкові тіла наділені певною, строго заданою просторовою конфігурацією і мають ряд характерних фізико-хімічних і біологічних властивостей при фізіологічних значеннях температури і pН середовища.
Колір – найважливіший показник якості м’ясопродуктів, адже саме привабливий зовнішній вигляд визначає вибір покупця. Відомо, що у 80% випадків причина повернення товару торговими мережами на