Стабилизатор, АлмаТекс 50/10 (структура плюс)

Комплексная функциональная стабилизирующая добавка для применения в
технологии широкого ассортимента мясных продуктов. Продукт предназначен для
улучшения структуры (консистенции), кусаемости готовых мясных продуктов и
фаршей.

АРТ. 380029

ОБЛАСТЬ ПРИМЕНЕНИЯ

Колбасы вареные Колбасы в/к Колбасы п/к Сосиски, сардельки ПФ рубленные

ТЕХНОЛОГИЧЕСКИЕ ФУНКЦИИ

Стабилизатор, АлмаТекс 50/10 (структура плюс)
  • дозволяє зв'язати додаткову вологу без погіршення якості
  • надає пружну консистенцію, хорошу кусаємість, «гумовість»
  • покращує еластичність продуктів
  • дозволяє збільшити вихід готової продукції
  • забезпечує високу якість і стабільність при зберіганні
  • покращує зовнішній вигляд і привабливість продукту
  • знижує втрати вологи (синерезис) в упакованому (нарізаному) вигляді

СОСТАВ:

Ацетат натрия (Е262), цитрат натрия (Е331), изоаскорбат натрия (Е316)

ДОЗИРОВКА:

0,5 – 1,1 кг на 100 кг фарша

ПРАКТИЧЕСКИЕ РЕКОМЕНДАЦИИ
ПО ПРИМЕНЕНИЮ:

СТАТЬИ