Комплексная функциональная стабилизирующая добавка для применения в
технологии широкого ассортимента мясных продуктов. Продукт предназначен для
улучшения структуры (консистенции), кусаемости готовых мясных продуктов и
фаршей.
Стабилизатор, АлмаТекс 50/10 (структура плюс)
АРТ. 380029
ОБЛАСТЬ ПРИМЕНЕНИЯ
Колбасы вареные Колбасы в/к Колбасы п/к Сосиски, сардельки ПФ рубленные
ТЕХНОЛОГИЧЕСКИЕ ФУНКЦИИ
Стабилизатор, АлмаТекс 50/10 (структура плюс)
- дозволяє зв'язати додаткову вологу без погіршення якості
- надає пружну консистенцію, хорошу кусаємість, «гумовість»
- покращує еластичність продуктів
- дозволяє збільшити вихід готової продукції
- забезпечує високу якість і стабільність при зберіганні
- покращує зовнішній вигляд і привабливість продукту
- знижує втрати вологи (синерезис) в упакованому (нарізаному) вигляді
СОСТАВ:
Ацетат натрия (Е262), цитрат натрия (Е331), изоаскорбат натрия (Е316)
ДОЗИРОВКА:
0,5 – 1,1 кг на 100 кг фарша