Комплексна функціональна стабілізуюча добавка являє собою оптимізовану суміш моно- та дигліцеридів жирних кислот. Продукт призначений для стабілізації емульсії у всіх видах ковбасних виробів із високим вмістом жирної сировини.
Інгредієнти для смачних продуктів
Емульгатор АлмаТекс S1
АРТ. 110001
ГАЛУЗЬ ЗАСТОСУВАННЯ
Ковбаси варені Ковбаси в/к Ковбаси с/к с/в Ковбаси ліверні Сосиски, сардельки НФ в тістовій оболонці
ТЕХНОЛОГІЧНІ ФУНКЦІЇ
Емульгатор АлмаТекс S1
- рівномірний розподіл жиру у м'ясних системах
- знижує можливість утворення жирових набряків
- покращує еластичність продуктів
- забезпечує ущільнення структури
СКЛАД:
ДОЗУВАННЯ:
0,3 кг-0,5 кг на 100 кг фаршу
ПРАКТИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
ЗАСТОСУВАННЯ:
Комплексну функціональну стабілізуючу добавку АлмаТекс S1 (емульгатор) (арт. 110001) необхідно вносити в сухому вигляді на жирну сировину для попередження оплавлення жиру та розпушування фаршу.