Комплексна стабілізуюча добавка для застосування у технології заморожених продуктів з м’яса птиці. Являє собою фосфатовмісну оптимізовану суміш, що має активні властивості по відношенню до м’ясного білка для забезпечення високої якості готових м’ясних напівфабрикатів.
Інгредієнти для смачних продуктів
Розсільний препарат АлмаТекс Н2/12
АРТ. 130083
ТЕХНОЛОГІЧНІ ФУНКЦІЇ
Розсільний препарат АлмаТекс Н2/12
- збільшує вологозв'язуючу здатність білків
- інгібує окислювальні процеси
- стабілізує рН
- мінімізує втрати маси при дефростації
- забезпечує високий вихід
- забезпечує високу економічну ефективність
СКЛАД:
ДОЗУВАННЯ:
0,4 – 1 кг на 100 л розсолу
ПРАКТИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
ЗАСТОСУВАННЯ:
Для приготування 100 л розсолу в ємність наливають холодну воду (80-90% від усієї кількості) і при інтенсивному перемішуванні розчиняють АлмаТекс Н2/12 (арт. 130083). Кількість води, що залишилася (10-20%), вносять в кінці розчинення у вигляді лускатого льоду для охолодження розсолу до -2..+2°С.