Комплексна функціональна стабілізуюча добавка для застосування в технології широкого асортименту м’ясних продуктів. Продукт призначений для поліпшення структури (консистенції), кусаємості готових м’ясних продуктів і фаршів.
Інгредієнти для смачних продуктів
Комплексна функціональна стабілізуюча добавка АлмаТекс 50
АРТ. 100017
ГАЛУЗЬ ЗАСТОСУВАННЯ
Ковбаси варені Ковбаси в/к Ковбаси н/к Сосиски, сардельки Шинки та рулети НФ рублені
ТЕХНОЛОГІЧНІ ФУНКЦІЇ
Комплексна функціональна стабілізуюча добавка АлмаТекс 50
- дозволяє зв'язати додаткову вологу
- надає пружну консистенцію
- покращує еластичність продуктів
- дозволяє збільшити вихід готової продукції
- забезпечує високу якість і стабільність
- покращує зовнішній вигляд
- знижує втрати вологи (синерезис)
СКЛАД:
ДОЗУВАННЯ:
для варених ковбас вищих сортів – 0,4 – 0,5 кг; в ковбасах середнього цінового сегмента з кількістю вологи від 30 до 50 л, доза становить 0,7-1 кг