Продукти лінійки АлмаФайбер – це натуральні рослинні харчові волокна. Клітковина АлмаФайбер 60 – це високоякісний продукт, отриманий в процесі глибокої переробки генетично модифікованих соєвих бобів, не має Е-індексу. Найбільш доцільно застосовувати соєві волокна АлмаФайбер 60 в рецептурах з великою заміною м’ясної сировини, в сировині з високим вмістом вологи, м’ясі птиці механічної обвалки, при використанні дефростованої риби, рибного фаршу і т.д. Основна частина АлмаФайбер 60, до 68% – це харчові волокна, що представляють собою полісахаридний комплекс з масовою часткою білка 17-20%. Харчові волокна АлмаФайбер 60 є нейтральним наповнювачем з високими функціональними і технологічними властивостями при виробництві продуктів харчування. У харчових продуктах працює як вологозв’язуючий агент, в гідратації 1:10, так і жироемульгуючий агент – утворюючи стабільні емульсії в співвідношенні клітковина: масло: вода як 1:8:10-12
Інгредієнти для смачних продуктів
Клітковина соєва АлмаФайбер 60
АРТ. 400006
ГАЛУЗЬ ЗАСТОСУВАННЯ
Ковбаси варені Ковбаси в/к Ковбаси н/к Ковбаси с/к с/в Сосиски, сардельки Продукти цільном’язові НФ кускові НФ рублені НФ в тістовій оболонці
ТЕХНОЛОГІЧНІ ФУНКЦІЇ
Клітковина соєва АлмаФайбер 60
- висока вологопоглинаюча і жироемульгуюча здатність
- інертність до будь-яких рецептурних інгредієнтів
- термостабільність і холодорезистентність
- посилення дії емульгаторів, гідроколоїдів, білків
- стабілізація текстури
- захист від втрати вологи
- збагачення продуктів харчування баластними речовинами
СКЛАД:
Соєва клітковина, фракція 80 мкм (порошок)
ДОЗУВАННЯ:
1-4 кг на 100 кг фаршу