Традиційна суміш високоактивних антиоксидантів та консервантів для харчової промисловості на основі сорбату калію (Е202) та бензоату натрію (Е211). Застосовується для придушення росту дріжджів, запобігання плісняві маринадів, розсолів, копчених та варених ковбас, цільном’язових делікатесних виробів тощо.
Інгредієнти для смачних продуктів
Консервант АлмаТекс К39 Актив
АРТ. 120067
ГАЛУЗЬ ЗАСТОСУВАННЯ
Ковбаси варені Ковбаси в/к Ковбаси н/к Ковбаси кров’яні Сосиски, сардельки Шинки та рулети НФ рублені Паштети
ТЕХНОЛОГІЧНІ ФУНКЦІЇ
Консервант АлмаТекс К39 Актив
- регулює кислотність та активність води
- продовжує термін зберігання
- усуває «пори» при виробництві делікатесних виробів
- підвищує мікробіологічну стабільність
- перешкоджає втрати вологи
- має виражений антиокислювальний ефект
- покращує зовнішній вигляд та привабливість продукту
СКЛАД:
ДОЗУВАННЯ:
200-300 г на 100 кг фаршу/л розсолу
ПРАКТИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
ЗАСТОСУВАННЯ:
Для ковбас АлмаТекс К39 (арт. 120067) додається на стадії обробки нежирної сировини, для рубаних напівфабрикатів – шляхом введення до складу фаршу, для м’ясних делікатесів – вносять у розсіл для ін’єктування. Також рекомендується застосовувати водний 5% розчин АлмаТекс К39 (арт. 120067) для видалення плісняви з поверхні батонів ковбасних виробів.