Комплексний високофункціональний розсільний препарат призначений для охолоджених м’ясних виробів. Являє собою безфосфатну оптимізовану суміш, що володіє активними властивостями по відношенню до м’ясного білка для забезпечення високої якості готових м’ясних напівфабрикатів, запобігання втратам маси та погіршенню товарного вигляду в торговій мережі. Продукт розроблений для ін’єктації м’яса при виробництві всіх видів напівфабрикатів з охолодженням або заморожуванням.
Інгредієнти для смачних продуктів
Розсільний препарат АлмаТекс Н36/2 Інжект Про
АРТ. 130093
ТЕХНОЛОГІЧНІ ФУНКЦІЇ
Розсільний препарат АлмаТекс Н36/2 Інжект Про
- збільшує вологозв'язуючу здатність
- зберігає нативну, пружну структуру продукту
- стабілізує рН
- має виражений антиокислювальний ефект
- підходить під будь-який вид обладнання
СКЛАД:
ДОЗУВАННЯ:
1,5-2,0 кг на 100 л розсолу
ПРАКТИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
ЗАСТОСУВАННЯ:
Розсіл готується з використанням станції попереднього приготування розсолів, також можливе приготування при використанні мішалки та ємності з нержавіючої сталі. Для приготування 100 л розсолу в ємність наливають холодну воду (70-90% від усієї кількості) і при інтенсивному перемішуванні розчиняють АлмаТекс Н36/2. Кількість води, що залишилася (30-10%), вносять в кінці розчинення у вигляді лускатого льоду для охолодження розсолу до -2+2°С. Допустима максимальна температура розсолу 6°С. М’ясну сировину ін’єктують розсолом залежно від бажаного продукту.