Конференція відбудеться 10 квітня 2025 року в конференц-хол «Депо», вул. Антоновича, 52
Карта проїзду
Парковка. Ми не можемо гарантувати наявність вільних місць, тому радимо приїхати трішки раніше
Безпека
У разі оголошення повітряної тривоги найближче укриття знаходиться за 150 м (2 хв. ходьби) від конференц-холу.
Ми теж готуємо доповідь
На конференції буде робити доповідь директор з розвитку компанії Alma-Veko – Леонова Богдана, на тему «Особливості ринку заморожених напівфабрикатів» в 10:20-10:35
Також, ви можете відвідати наш стенд
На нашому стенді
- Дегустація джерок
- Зразки маринадів
- Сувенірна продукція
Програма конференції
9:00-10:00 | Реєстрація. Вітальна кава. Зона кейтерингу |
10:00-12:30 | Сесія 1. |
10:00-10:10 | Привітання від партнерів заходу |
10:10-10:20 | Тренди ринку м’ясопродуктів – Олексій Надводнюк, аналітик компанії «Про Консалтинг» |
10:20-10:35 | Особливості ринку заморожених напівфабрикатів – Богдана Леонова, PhD, доцент НУБІП України, директор із розвитку компанії Alma-Veko, Food Ingredients |
10:35-10:50 | Покращення якості та термінів зберігання охолоджених напівфабрикатів, ковбас та інших мʼясних виробів з використанням натуральних ферментів та консервантів, антиоксидантів – Владислава Власюк, біотехнолог компанії «Біо Ресурси Україна» |
10:50-11:00 | Таксифолін у м’ясній продукції: інновації та перспективи – Сергій Бобокало, PhD (фармацевтика), власник і CEO BioFlavid LLC |
11:00-11:15 | Вегетаріанство vs Флекситаризм. Світові тренди у харчуванні – Іван Сєров, керуючий партнер компанії Продсервіс |
11:15-11:30 | М’ясо з характером. Трендові соуси, що змінюють правила гри – Наталія Шевченко, маркетолог компанії АГРАНА Фрут |
11:30-11:40 | Ін’єктування м’яса: виклик для контролю якості? – Анна Михальчук, менеджер з продажу галузевої групи “Харчова промисловість” ТОВ «Хімлаборреактив» |
11:40-11:55 | Ефективні маркетингові рішення для збільшення продажів м’ясної продукції – Олена Сініціна, к.е.н., засновниця галузевих івентів Favorite Food&Drinks, Food Industry Solutions |
11:55-12:05 | Досвід запровадження стандарту Halal – Ігор Тютюшкін, директор «М’ясопереробного підприємства «Агроторговий дім»» |
12:05-12:15 | Натуральні харчові ароматизатори – СО2 екстракти – Ігор Солов’янчик, к.т.н., директор ТОВ «Сімекс-Прома» |
12:15-12:25 | Тренди ринку соусів – Ярослав Куліковський, аналітик компанії «Про Консалтинг» |
12:25-12:35 | Фінанси та грантова підтримка підприємств м’ясної галузі в умовах війни – Наталія Гаврилко, керівник компанії «Грантфінанс» |
12:35-12:50 | Історія та сучасність м’ясної індустрії України – Лариса Баль-Прилипко, д. т. н., професор, академік АН вищої освіти України, декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України |
12:50-13:00 | М’ясні снеки – високі споживчі властивості як основа прибуткового бізнесу – Андрій Дорошин, співвласник ТОВ «Кордіа», ТМ Holy Farm |
13:00-14:00 | Кава-брейк. Огляд виставки |
14:00-15:40 | Сесія 2. |
14:00-14:15 | Вимоги до безпечності продукції для виходу на експорт та торгівлі в Україні – Олеся Калініна, заступник директора компанії ALLE Consulting |
14:15-14:25 | Тренди ринку червоних соусів – Олена Лобач, директор з маркетингу компанії «Олком» |
14:25-14:35 | Актуальні та дієві методи залучення, навчання та утримання персоналу – Сергій Шилко, власник Технологічної академії талантів TATFOOD |
14:35-14:50 | Експорт як ефективний інструмент розвитку компанії – Аліна Цілинко, маркетинговий директор ТОВ «Птахокомплекс Дніпровський» |
14:50-15:30 | Панельне обговорення «Використання інгредієнтів рослинного походження в м’ясних виробах – погляд виробника та споживача» Модератор: Олександр Дуда, Президент ГО «Виробники амаранту та амарантової продукції» Спікери: – Лариса Баль-Прилипко, д. т. н., професор, академік АН вищої освіти України, декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України |
15:30-16:00 | Лотерея. Розіграш призів |
16:00-17:00 | Фуршет. Неформальне спілкування |