Збалансований смак маринаду на основі натуральних прянощів, томату, часнику, коріандру та чорного перцю, які підкреслюють оригінальність виробів.
Інгредієнти для смачних продуктів
Маринад “Аджика Гостра”, АлмаМіт S13/3
АРТ. 670072
													ГАЛУЗЬ ЗАСТОСУВАННЯ
							Ковбаси варені Ковбаси в/к Ковбаси н/к Ковбаси с/к с/в Сосиски, сардельки Шинки та рулети НФ кускові НФ рублені НФ в тістовій оболонці Снеки Маринади						
				Дякуємо, що звернулися до нас. Ми відповімо вам найближчим часом.
										
									  1
1
https://alma-veko.com.ua/wp-content/plugins/nex-forms
false
message
https://alma-veko.com.ua/wp-admin/admin-ajax.php
https://alma-veko.com.ua/products/marynad-adzhyka-hostra-almamit-s13-3
yes
1
ТЕХНОЛОГІЧНІ ФУНКЦІЇ
			Маринад “Аджика Гостра”, АлмаМіт S13/3		
				- мінімізація Е-кодифікованих компонентів
 
- надає пікантний смак та приємний аромат
 
- забезпечує привабливий зовнішній вигляд
 
- дозволяє зберегти пружність, соковитість, ніжність
 
- дозволяє розширити асортимент
 
СКЛАД:
ДОЗУВАННЯ:
							Рекомендоване дозування готового соусу-маринаду: 45-60 г на 1 кг м’ясної сировини						
				ПРАКТИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ 
ЗАСТОСУВАННЯ:
		
							Маринування м’ясної (свинина, курка, яловичина) та рибної сировини.						
				
				
				
				




