Маринад має приємний аромат, який надасть повноти смаку будь-якому виду м’яса. Напрям смаку: кардамон, мускатний горіх, часник.
Інгредієнти для смачних продуктів
Маринад “Грилевий (червоний)”, АлмаМіт S18/5
АРТ. 370260
ГАЛУЗЬ ЗАСТОСУВАННЯ
Ковбаси варені Ковбаси в/к Ковбаси н/к Ковбаси с/к с/в Сосиски, сардельки Шинки та рулети НФ кускові НФ рублені НФ в тістовій оболонці Снеки Маринади
ТЕХНОЛОГІЧНІ ФУНКЦІЇ
Маринад “Грилевий (червоний)”, АлмаМіт S18/5
- мінімізація Е-кодифікованих компонентів
- надає пікантний смак та приємний аромат
- забезпечує привабливий зовнішній вигляд
- дозволяє зберегти пружність, соковитість, ніжність
- дозволяє розширити асортимент
СКЛАД:
ДОЗУВАННЯ:
Рекомендоване дозування готового соусу-маринаду: 18-25 г на 1 кг м’ясної сировини
ПРАКТИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
ЗАСТОСУВАННЯ:
Маринування м’ясної (свинина, курка, яловичина) та рибної сировини.