Маринад Київський – збалансований смак маринаду на основі натуральної пряної петрушки, кропу, цибулі та часнику, які підкреслять та доповнять оригінальність виробів.
Інгредієнти для смачних продуктів
Маринад Київський, АлмаМіт S08/4
АРТ. 670061
ГАЛУЗЬ ЗАСТОСУВАННЯ
Ковбаси варені Ковбаси в/к Ковбаси н/к Ковбаси с/к с/в Сосиски, сардельки Шинки та рулети НФ кускові НФ рублені НФ в тістовій оболонці Снеки Маринади
ТЕХНОЛОГІЧНІ ФУНКЦІЇ
Маринад Київський, АлмаМіт S08/4
- мінімізація Е-кодифікованих компонентів
- надає пікантний смак та приємний аромат
- забезпечує привабливий зовнішній вигляд
- дозволяє зберегти пружність, соковитість, ніжність
- дозволяє розширити асортимент
СКЛАД:
Сіль харчова, натуральні спеції (петрушка, кріп, цибуля, часник), ароматизатор масла, дріжджовий екстракт, діоксид кремнію (Е551), ферментований соєвий соус, екстракт спеції (часник), харчовий барвник куркумін (Е100).
ДОЗУВАННЯ:
Рекомендоване дозування готового соусу-маринаду: 15-20 г маринада на 1 кг мясного сырья.
ПРАКТИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
ЗАСТОСУВАННЯ:
Маринування м’ясної (свинина, курка, яловичина) та рибної сировини.