Заміна основної сировини

Жирові емульсії

Щільна м’ясна «грудочка»

Термостабільні емульгатори

Соковитість продукту

Препарати для обводнення

СТАБІЛІЗАТОРИ ТА ЕМУЛЬГАТОРИ

АлмаТекс 50/10 CТРУКТУРА ПЛЮС
арт. 380029

Комплексна ефективна стабілізуюча суміш для застосування в технології широкого асортименту м’ясних продуктів.

АлмаТекс 5/2 СТАБІФЕРМ
арт. 100132

Це стандартизований натуральний фермент трансглютаміназа, технологічна дія якого здійснюється безпосередньо на білкові складові м’ясної системи.

АлмаТекс К17/12 ТЕРМОСТЕЙБЛ МАКС
арт. 120052

Комплексная смесь гидроколлоидов для обеспечения плотности и кусаемости продукции при повторном (вторичном) нагреве.                        .

АлмаТекс Ф5 СРЕДСТВО ДЛЯ КУТТЕРОВАНИЯ
арт. 150016

Комплексная стабилизирующая добавка для применения в технологии широкого ассортимента мясных продуктов.

АлмаТекс Ф17 СУМІШ ФОСФАТІВ
арт. 150006

Оптимізована фосфатна суміш для застосування в технології широкого асортименту м’ясних продуктів.

АлмаТекс S1 ЕМУЛЬГАТОР
арт. 110001

Ефективна емульгуюча добавка для застосування в технології широкого асортименту м’ясних продуктів.

Алма Текс 104/7 ПРОТГЕЛЬ
арт. 100137

Натуральный животный белок, полученный из свиной шкурки.                             .

Алма Текс 109/11 ТЕРМОСТАБИЛЬНЫЙ БЕЛОК
арт. 380059

Комплексный препарат на основе животного коллагенового белка.

АлмаТекс 33/10 ЕМУЛЬГАТОР
арт. 380028

Комплексна ефективна емульгуюча суміш для застосування в технології широкого асортименту м’ясних продуктів.

РОЗСІЛ ДЛЯ ГОТОВИХ ВИРОБІВ

АлмаТекс ШИНКА №1/5
арт. 160175

Універсальний комплексний розсільний препарат для виробництва делікатесних м’ясних виробів з максимальним виходом.

АлмаТекс Шинка №1/12 ИНЖЕКТ СТАР
арт. 160204

Универсальный комплексный рассольный препарат для производства деликатесных мясных изделий.                                                       .

АлмаТекс Шинка № 9 ДЛЯ РЕСТРУКТУРОВАНИХ ШИНОК
арт. 160017

Являє собою фосфатовмісний препарат, призначений для застосування в технології шинок, шинкових ковбас, реструктурованих продуктів зі свинини та яловичини з виходом до 200%.

АлмаТекс Шинка № 08/G УНІВЕРСАЛЬНА
арт. 160147

Комплексний препарат для використання в технології всіх видів цільном’язових делікатесних виробів (в т.ч. з м’яса птиці).

РОЗСІЛ ДЛЯ ЗАМОРОЖЕНИХ ТА ОХОЛОДЖЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ

АлмаТекс Н3/10
арт. 130077

Комплексная стабилизирующая добавка для применения в технологии замороженных продуктов из мяса птицы с выходом до 200%.

АлмаТекс Н2/12
арт. 130083

Комплексна стабілізуюча добавка для застосування в технології заморожених продуктів з м’яса птиці з виходом до 160-220%.

АлмаТекс Н19/10 УНИВЕРСАЛЬНЫЙ
арт. 380030

Высокофункциональный рассольный препарат для охлажденных и замороженных мясных изделий.                                                                                                 .

АлмаТекс Н16 ДЛЯ ОХЛАЖДЕНКИ
арт. 130009

Комплексный рассольный препарат для инъектирования мясных полуфабрикатов с последующим охлаждением и выходом до 120%.

АлмаТекс Н33/3 СТАБИФРОСТ
арт. 130098

Комплексный полифункциональный рассольный препарат для замороженных цельномышечных полуфабрикатов с выходом до 180%.

АлмаТекс Н30 ФРОУЗЕН МАКС № 5
арт. 130063

Комплексная стабилизирующая добавка для применения в технологии замороженных продуктов мяса птицы.

АлмаТекс Н15 ДЛЯ ОХЛАЖДЕНКИ (БЕЗ ФОСФАТА)
арт. 130008

Комплексный рассольный препарат для инъектирования мясных полуфабрикатов с последующим охлаждением и выходом до 120%.

ХАРЧОВІ ВОЛОКНА

АлмаФайбер 20 КЛІТКОВИНА ПШЕНИЧНА
арт. 400002

Натуральні рослинні харчові волокна для застосування в технології широкого асортименту харчових продуктів.

АлмаФайбер 35 КЛЕТЧАТКА ПШЕНИЧНАЯ
арт. 400004

Натуральные растительные пищевые волокна для применения в технологии широкого ассортимента пищевых продуктов.

АлмаФайбер 30 КЛІТКОВИНА ПШЕНИЧНА
арт. 400003

Натуральні рослинні харчові волокна для застосування в технології широкого асортименту харчових продуктів.

АлмаФайбер 40 КЛІТКОВИНА ПШЕНИЧНА
арт. 400005

Натуральні рослинні харчові волокна для застосування в технології широкого асортименту харчових продуктів.

АлмаФайбер 60 КЛІТКОВИНА БОБОВА
арт. 400006

Натуральні рослинні харчові волокна для застосування в технології широкого асортименту харчових продуктів.

СУМІШІ ДЛЯ НАПІВФАБРИКАТІВ

(фарші, пельмені, котлети та інше)

АлмаТекс Р10 УНИВЕРСАЛ
арт. 140004

Універсальна комплексна стабілізуюча суміш для ущільнення структури, поліпшення консистенції, кусаємості м’ясних і рибних виробів. Добавка призначена для використання у вигляді термостабільної емульсії.

АлмаТекс 67/13 УЛУЧШИТЕЛЬ ДЛЯ ТЕСТА
арт. 100063

Комплексная стабилизирующая смесь для улучшения качества теста.                                                                                       .

КОНСЕРВАНТИ, АНТИОКСИДАНТИ, ОСВІЖУВАЧІ

АлмаМит С11 ЕМУЛЬСІЯ ГІРЧИЦІ
арт. 340011

Висококонцентрований екстракт гірчиці з вираженими антиоксидантними властивостями.

АлмаТекс K10 КОНСЕРВАНТ
арт. 120004

Комплексная функциональная консервирующая добавка для применения в технологии широкого ассортимента мясных продуктов и полуфабрикатов.

АлмаТекс К25/1 КОНСЕРВАНТ
арт. 120043

Комплексна функціональна консервувальна добавка для застосування в технології широкого асортименту м’ясних продуктів і напівфабрикатів.

АлмаТекс K21 РОЗМ’ЯКШУВАЧ КОЛАГЕНУ ПЛЮС
арт. 120037

Оптимізована суміш харчових кислот для розм’якшення колагенвмісної сировини з метою виготовлення білкової емульсії (холодним способом).

АлмаТекс K12 ФРЕШ-СИСТЕМА ДЛЯ М'ЯСА
арт. 120006

Комплексна функціональна суміш стабілізаторів кольору, антиоксидантів та консервантів для застосування в технології широкого асортименту м’ясних продуктів і напівфабрикатів.

АлмаТекс K1 ПРИСКОРЮВАЧ ДОЗРІВАННЯ ДЛЯ С/К
арт. 120032

Комплексна функціональна добавка на основі оптимізованої суміші антиоксидантів і цукрів.

АлмаТекс К39 АКТИВ КОНСЕРВАНТ
арт. 120067

Комплексна функціональна консервувальна добавка для застосування в технології широкого асортименту м’ясних продуктів і напівфабрикатів.