Актуальні смакові рішення

Харчові ароматизатори

Необхідна структура

Стабілізатори консистенції

Зв'язування додаткової вологи

Вологоутримуючі добавки

Гарантія безпеки

Комплексні консерванти

ВИРОБНИЦТВО МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ

АлмаТекс Ф19 СМЕСЬ ФОСФАТОВ
арт. 150020

Оптимизированная фосфатная смесь  для применения в технологии ассортимента сыров и сырных продуктов.

АлмаФайбер 40 КЛІТКОВИНА ПШЕНИЧНА
арт. 400005

Натуральні рослинні харчові волокна для застосування в технології широкого асортименту харчових продуктів.

АлмаТекс 50/13 СТАБИЛЕКС ПРО
арт. 100107

Оптимизированная стабилизационная смесь для применения в технологии молочных и кондитерских изделий.                             .

АлмаТекс К50/2 НАТАМІЦИН
арт. 120047

Являє собою натуральний антимікробний препарат, антибіотик зі спрямованою дією проти розвитку дріжджів, грибків і плісняви в харчових продуктах.

АлмаТекс К50/1 НІЗИН
арт. 120046

Являє собою натуральний антимікробний препарат, безпечний антибіотик.

АлмаТекс 5/2 СТАБІФЕРМ
арт. 100132

Продукт є стандартизованим натуральним ферментом, призначеним для поліпшення структури (консистенції) готових продуктів.

АлмаТекс К18/1 СТАБИЛИЗАТОР ДЛЯ ТВОРОГА
арт. 120071

Комплексная добавка для применения в технологии широкого ассортимента творога и творожных начинок.